torstai 9. tammikuuta 2014

Oottelua oottelun perään

Lomat on lusittu ja aika palata arkeen, mikä tarkottaa myös agitreeneihin palaamista! Wuhuu 1,5kk:n tauko on tuntunu ikuisuudelta ja palan halusta treenata! Ensviikolla päästään siis agilitaamaan. Lisbetki on toipunu erinomaisesti ja haavaki on kunnolla parantunu :). Lisbet oli tosiaan kokonaiset 3 viikkoa minun mummin ja ukin luona joululomailemassa. Oli Lisbetilläki varmaan kurja palata arkeen ko täällä ei saakaan nukkua sängyssä. Täällä joutuu myös olemaan päivällä kaksistaan Ilonan kanssa ko mummilassa oli kokoajan jompi kumpi Lisbetin seurana. Noh ehkä Lisbet taas tottuu tähän vähän tylsempään arkeen ja tais niillä Ilonanki kanssa olla toisia hieman ikävä. Mulla ainaki oli jo kova ikävä Lisbettiä :).

Wikin osalta jännitys piti päättyä tänään ku oli tiineysultra. No vuorokausia ekasta astutuksesta on tänään 24, toisesta astutuksesta 22 eli oltiin liian aikasin liikenteessä. Mie olen laskenu ultraan ajan ihan miten sattuu, olis pitäny heti kerralla odottaa, että tokasta astutuksesta on vuorokausia ainaki sen 28. Todennäköisesti hedelmöittyminen on tapahtunu muutama päivä astutuksen jälkeen (eli vuorokausia saattaa olla takana vasta 20 hedelmöittymisestä), koska kohdussa näky nestettä ja jotain, mutta siitä jostaki ei voinu sanoa, että mikä se oli. Jos pentuja on mahassa niin siellä näkyi tosi pieni alkio. Viikon päästä uudestaan ja toivottavasti iloisilla uutisilla. Eläinlääkäri ei ollut sitä mieltä, että Wiki on tyhjä vaan sitä mieltä että ei voi vielä näkyä ultrassa mitään. Neste on hyvä merkki eli tiineyden merkki, mutta ensviikolla täytyis näkyä sitten jotaki muutaki, toivottavasti! On tämä odottaminen piinaavaa. Isoa pentuetta todennäköisesti ei ole luvassa, mutta ei sieltä tarviskaan tulla ku kaks tai kolme tervettä lapsosta :). Penturuokaa hankittiin kuitenki, varmuuden vuoksi! :D Nyt pitää vaan odottaa taas ja toivoa parasta, muuta ei taija olla enää tehtävissä.

Kävin myös viimeviikon sunnuntaina kouluttamassa Arcticilla ja voi kuinka se olikaan taas pitkästä aikaa mukavaa! Kyllä sitä tulee ite hyvälle mielelle kun muut onnistuu ja tykkää treeneistä. Minusta on hirvittävän tärkeää se, että ohjaajalla ja koiralla on mukavaa, koska silloin saadaan aikaan minusta parhaita tuloksia. Pitää uskoa itseensä ja uskaltaa ylittää itsensä ja rikkoa omia rajoja :) Pitää myös päästä ulos omalta mukavuusalueelta ja laajentaa sitä aluetta, silloin tulee ainaki mulle onnistunu fiilis :) Iloisia ja onnistuneita fiiliksiä näky myös koulutuksessa ja kaikki uskalsi yrittää itelle vieraampia juttuja! Ja kyllähän kouluttamalla oppii itseki paljon juttuja.

Nyt sitten odotellaan taas ensviikon torstaihin ja tiistaihin! Toivottavasti aika menee nopeaa :D

-Hansku


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti