keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Tiistain treenit

Tiistaina treenattiin Mikon opeissa. Huomaa kyllä, että syksy on tullu, koska oli tosi kylmä lämppä ja jäähkä lenkeillä. Me käydään lämmittelemässä ja jäähyttelemässä aina sellasessa pienessä metässä ja on tosi mukava ko voi pitää koirat irti. Olen ottanu Ilonanki mukaan ja se saa samalla nauttia lenkkeilystä vähän eri maastoissa ko normaalisti ja Lisbet nauttii ku saa juosta rallia Kirsin Viian ja Jipun kanssa! Hyvin lämpenee aina syvätki lihakset :D.

Treenattiin 27 esteen melko tiivistä rataa. Toisella reunalla sai itekseen treenata A:ta ja puomia. Heti alussa ku oltiin tutustuttu rataan niin Mikko sano, että toinen este pitääki mennä toisin päin ilman, että pääsee tutustumaan siihen. Tein sen pakkovalssilla ekalla kerralla ja toisella kerralla saksalaisella. Saksalainen toimi tässä paremmin. Otettiin myös päällejuoksulla niin että jäin koiran vasemmalle puolelle ja tein kepeille poispäinkäännön. Toimi kaikki nämä variaatiot hyvin. Kokeiltiin myös, että juoksen ite suoraa kohti ekaa keppiväliä enkä yhtään "pyöristä" sisäänmenossa. Lisbet meni muistaakseni eka kerralla kolmanteen väliin. Toisella kerralla onnistu, mutta selvästi vaikea ja liian vähän treenattu kulma.

Tehtiin ekalla kerralla nolla vaikka ohjaajalle iski dementia kolmanneks viimisen esteen kohalla :D. Hinkattiin tuota 20-22 kohtaa, koska Lisbet kaarratti aika reilusti ekalla kerralla. Tein kaks pakkovalssia peräkkäin ekalla kerralla ja hinkattiin ekan pakkovalssin ajotusta. En viitsi analysoida tähän koko rataa, koska tulee muuten kilometrin pitunen postaus.

Alla videota, kännykkälaatu on päätähuimaava! :D



https://www.youtube.com/watch?v=TNMoEMysYvI
En jostaki syystä saanu lisättyä tästä pätkästä muuta ku linkin.

Lisbetillä on kestäny valeraskaus jo kolmatta viikkoa. Nisät on täynnä maitoa ja Lisbet aika rauhallinen kokoajan. Oon miettiny, että pitäiskö kohtu leikkauttaa pois tässä tänä syksynä, mutta saa nyt nähä. Sunnuntaina on Lisbetillä osteopatia ja ihan hyvään aikaan ku ollaan nyt kisattu ja treenattu melko aktiivisesti, saa nähdä onko se vaikuttanu miten kroppaan.

-Hansku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti