keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Aika juoksee!

Huhhuh, ompa edellisestä päivityksestä aikaa... Oon hieman laiskistunu tässä taas. Pitää ottaa niskasta kiinni ettei päivitysväli aivan levaha käsistä. Olen myös laiskistunu treenien kuvaamisessa ja sen takia tuntuu hassulta kirjotella treeneistä mitään tänne ko ei ole konkreettista näyttöä.

Muutamat treenit on ollu ja yhistä Annan pitämistä ratatreeneistä, mulla on jotaki pientä videomateriaalia. Putken umpikulmasta kääntyminen oikeaan suuntaan tuotti vaikeuksia ja sellasesta kohtasta sillon kajaanin kisoissaki Lisbet lähti väärään suuntaan. Heti ekan palkkauksen jälkeen toistot onnistu joka kerralle, mutta näitä pitää harjotella! A:lle tein sivulleirtoamista ja yks toistoista oli hidas, loput nopeita. Nämäki treenilistalle!
Tässä pari videopätkää:



Mitäs vielä... No eilen oltiin treeneissä ja treenattiin persjättöjä, japanilaisia ja kiirettä. Hah, kiirettäki voi treenata! :D Ja saatiinki Lisbetin kanssa vedettyä treeni läpi just sillain, että oli kokoajan veitsenterällä, että kerkeänkö vaiko enkö! Ja voi mahtavuus sitä tunnetta ku molemmat painaa täysiä ja kerkeää! Aito kiire radalla tuo kyllä sellasen ihanan raivon siihen menemiseen. Ja huipuinta on se, että Lisbet kulkee, se menee lujaa! Harmi, että en muistanu värvätä ketään kuvaamaan. Treenattiin myös nopeaa puomia siten, että oli palkka valmiina ja juoksin niin lujaa ko pääsin toiseen päähän puomia. Ja senki Lisbet paino niin lujaa etten ole koskaan nähny sillä nuin nopeaa puomia! Näytti siltä, että ei pysähy, mutta pysähty silti. Harmi, että meän kisapuomi on vielä kaukana tuollasesta suorituksesta, mutta ehkä jonain päivänä. Treenattiin myös keppejä tai avokulmaa siten, että ei saa ite liikkua lähetettäessa kepeille eikä kepeillä ollessa. Laitettiin koira jalkojen väliin eka 90 asteen kulmaan avokulmaan nähden ja siitä kokoajan vaikeutettiin. Lisbetillä oli ensin vaikea löytää ekaa väliä ku en ite liikkunu ollenkaan vaan jäin kyykkyyn ite paikalleen, mutta lopulta se onnistu ja löysi sen kokoajan vaikeammasta ja vaikeammasta kulmasta. Näitäki pitää treenata, koska Lisbet on tottunu siihen, että käyn aina törkkäsemässä kepeille sen. Sen piti ihan erilailla käyttää järkeä mennessä itsenäisesti ilman mitään ohjaajan liikettä, mutta osasi se käyttää järkeä, sen kyllä huomasi sitten vauhdissa, ei ampunu ihan täysillä ekaan väliin. Treenattavaa on paljon, mutta silti jäi kyllä treeneistä ihan huippu fiilis! Aidosti tsemppaavan, vaativan ja tilanteessa täysillä mukana olevan kouluttajan opeissa on kyllä mukava olla.

Ilmotin Lisbetin OKK:n kisoihin parin viikon päähän. Oon myös arponu, että sterilisoinko Lisbetin tänä syksynä vai vasta ens syksynä. Toisaalta ois mukava saada se pois alta, mutta toisaalta minusta tuntuu, että Lisbet on nyt niin hyvässä kunnossa ja hyvässä vireessä, että en tiedä raskinko ko ei se kuitenkaan ole mikään pieni leikkaus. Pitää mietiskellä asiaa.

-Hansku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti