keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Pikainen päivitys

Hei!

Tämmönen pikapäivitys, vaikka asiaa olis paaaaljon!

Heinäkuu ollaan vietetty kokonaan Torniossa koirien kanssa ja koirat on saanu nauttia ulkoilmasta ihan hirmusesti. Päivät käytännössä irti pihalla :)

Karsinnat oli ja meni ja loppusijotuksena 21. Lisbet kulki hyvin, mutta kärki menee niin kovaa, että yhdeltä hyppyradalta pisteet jäi tosi pieniksi ja sen vuoksi ei ollu asiaa kärkeen. Lisäksi finaaliradalta napattiin vielä puomilta vitska, mikä laski sijotusta. Olin kuitenki kokonaisuuteen tyytyväinen ja Lisbet on ihan hirmu varma menijä! <3

Wilman kanssa ollaan pihalla naksuteltu siivekkeen kiertoa ja se lähtee jo kahen metrin päästä ite hakemaan hyppyä (ilman rimaa) vaikka olen ite paikallaan! Lisäksi se ampuu putkeen ihan sika lujaa, toivottavasti vauhti pysyy! :) Tänään meillä alkaa agilityyn valmistava kurssi, jännää! Wilma on tällä hetkellä n. 31 cm korkea. Toivon, että se kasvais vielä ainaki sen sentin! Mutta pieneksi se jää, siitä ei pääse yli eikä ympäri :D Mutta onneksi kropassa on kivasti pituutta ja rakenne muutenki on sporttinen ja hyvä! Wilmasta on kuoriutunu myös uimamaisteri kesällä. Se rakastaa uimista ja meneeki ihan ite polskimaan ja uintityyliki on tosi hyvä!

Lisbetin kanssa käytiin Jänesniemen Elinan koulutuksessa ja sain läksyksi ohjata vieläkin rohkeammin ja edetä ite rohkeammin jo seuraavaan paikkaan. Koska saatiin mentyä 40 esteen rata nollana läpi ekalla kiekalla niin Elina ehotti, että ottaisin toisen 10 minuuttisen Wilman kanssa ja sainki paljon kivoja neuvoja pennun opetukseen! Lisbet kävi alkukuusta hierojalla ja sisäreidet oli jumissa ja sen luulen johtuvan siitä, että sillä on anaalit reistaillu nyt toukokuusta ja olen niitä ite joutunu tyhjenteleen... Tosin nyt vaivaa ei oo ollu heinäkuussa ollenkaan, joten toivottavasti tuo oli vaan joku väliaikanen juttu. Ikinä ennen ei ole anaalit vaivannu!

Ilona on nauttinu Torniossa olemisesta täysin rinnoin. Se nauttii kun saa itekseen kuljeskella pihalla ja olla vain irti. Lisäksi se rakastaa meidän piha-agilitykenttää ja hengaa siellä itekseen päivät pitkät <3 On Ilonaki päässy ottamaan hyppyjä ilman rimoja ja putkia. Se vaan rakastaa agilityä niin kovasti :)

Hmmh mitä vielä... Asustelen elokuun loppuun asti Torniossa (koska hellu on syyskuun loppuun asti siellä töissä :)), mutta sitten syyskuussa varmaan tämä kirjotustahtiki alkaa tihentyä :D Tuntuu, että nyt ei ollu aikaa kirjotella mitään. Töitten jälkeen on puuhastellu koirien kans tai muuten vaan ollu ulkona ko on ollu niin lämmin :)

Elokuussa kisataan myös taas pienen agilitytauon jälkeen. Tauko on tehny hyvää ja motivaatio on taas kohdallaan!

-Hansku





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti