torstai 26. kesäkuuta 2014

Karsinnat häämöttää edessä!

Jännä viikonloppu tulossa, josko näihin arvokisoihin päästäis ihan starttaamaanki... :)

Viime viikon ratatreenit meni ihan nappiin, mutta tämän päivän omatoimiset hiontatreenit sitten ei ihan. Lisbet muumuassa irtoili ja sinkoili melko railakkaasti, jätti kepit kesken ja alotti ne väärin... Tuollasia virheitä ollaan tehty treeneissä viimeks varmaan 100 vuotta sitten. :D No, ehkä nämä treenit palautti ainaki kunnolla mieleen, että ohjata pitää tarkasti, mutta varmasti! Tosin melko riskillä haluan mennä, tavote on lähteä tavotteleen parasta mahollista aikaa mihin me voidaan pystyä!

Jos jotain positiivista etsii, niin Lisbet kulki tosi kovaa, niin kovaa, että en vaan pystyny tekeen niitä, mitä luulin pystyväni (oltiin siis hallissa matolla ja koko kesä treenattu hiekalla), juoksu A on hieno ja nopea, kunhan ite en sössi omalla liikkeellä (tulevaisuuden treenilistalla), putki-puomi erottelu toimi käskyllä hyvin, pöydän kanssa ei ongelmia, 35 hypyt suju liukkaasti ja kepeästi.

Koira tuntuu olevan loistokunnossa, mutta oma ajatus on jotenki epävarma. Uskon, että tuo SM-kisa hässäkkä sai jotenki pienen ahdistuksen omaan mieleen ja pystyn rentoutuun vasta ko olen päässy radalle. Tuntuu, että viime kisoistaki on ikuisuus vaikka tosiasiassa niistä on 3 viikkoa. Parhaamme tehdään ja toivotaan sen kantavan pitkälle... :)

- Hansku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti