keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Helpot ja terveelliset treeninamit

Aattelin vinkata tännekkin helpon ohjeen treeninameista!

Tarvitaan kokonaisia broilerin sydämiä.
1. Sulata sydämet
2. Laita vesi kiehumaan ja lisää sinne halutessasi laakerinlehti
3. Lisää sydämet kiehuvaan veteen ja keitä n. 15 minuuttia
4. Valuta sydämet vedestä, mutta muista säilyttää vesi! Siitä saa hyvää makua esimerkiksi nesteyttäessä koiraa. Voit vaikka pakastaa makuvettä jääpalamuottiin ja lisätä aina yhden palan vesipulloon.
5. Anna sydänten jäähtyä kokonaan
6. Pilko veitsellä tai leiko saksilla sopivan kokoisiksi treeninameiksi















Meillä ainaki koirat tykkäävät näistä nameista ihan hirveästi. Ilona ei suostu maistamaan sydäntä raakana, mutta kypsänä söi oikein ahneesti. :) Wilma ja Lisbet syövät vaikka pikkukiviä, joten nämä on suurta herkkua!


Sunnuntaina käytiin kisaamassa Torniossa kolmen startin verran. Tuloksina tuplanolla sijoituksin 2 ja 4. Viimiseltä radalta keppien alotuksesta virhe, jota en ite nähny edes. Huomasin vain, että tuomari nosti käden, joten otettiin kepit sitten uudestaan. Harmi ku ei ole videoita ikinä kisoista. Pitäis muistaa antaa aina jollekki puhelin, että tulis kuvattua. :) En usko, että kukaan jaksaa lukea tarkkoja selostuksia radoista, jos ei ole videota, josta kattoa... Seuraavaksi kisataan 20 pv lauantaina täällä Oulussa kaks starttia. :)

Wilmalla muuten loppui jo juoksu. Se kesti reilun viikon. Äiti sanoi kisoissa, että Wilma on kasvanu (ei ollu nähny Wilmaa viikkoon) . Naurahdin ja päätin mitata sen kotona. Olihan se kasvanu viime mittauksesta 0,5 cm :o. Kokoa on kotimittauksella vähän reilu 31 cm. :)

- Hansku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti