perjantai 5. syyskuuta 2014

En sitten millään keksi näitä otsikoita... :)

Hei!

Otsikkoa ei syntyny tälläkertaa. Tiukassa se on aina. En keksi mitään hauskaa ja kuvaavaa otsikkoa koskaan, joten aina on joku tylsä "kuulumisia"! :D

No jokatapauksessa ollaan muutettu nyt koirien kans kesäloman vietosta takaisin Ouluun kotiin. Toisaalta niin ihanaa olla omassa kodissa, mutta toisaalta Torniossaki on kyllä ollu kesän aikana niin helppoa koirien kanssa. Tosin Tuomas tulee Ouluun vasta syyskuun lopussa, joten "normiarkea" saa vielä tovin odotella. :)

Ennen lähtöä piti kuitenki shoppailla haaparannalta edullisesti koirille pari tärkeää juttua! 

Lisbet ja Wilma pääsivät molemmat Jaana-Kaisalle hoidettaviksi viime viikon lauantaina. Wilma pääsi ensin ja sai kehuja rakenteensa puolesta. Wilmalla on ihanan pitkä runko (potentiaalia päästä lujaa :D), pitkä kaula, hyvät etukulmat ja takakulmat. Hieman takakorkea se on nyt, mutta se varmasti tasaantuu ajan kanssa. Wilmalla kun ei ole ollu missään vaiheessa mitään isoa kasvupyrähdystä vaan se on kokoajan kasvanu hitaasti, mutta varmasti. Kaksi lukkoa siltä rangasta aukesi melkosen helposti (en tosin muista, että mitä lukkoja ne oli...). Ne olis kuulemma todennäköisesti auenneet myös ihan itsestään. Mutta siis mitään epänormaalia ei ollut ja Wilma oli hyvässä kunnossa. Poistuttiin iloisina Jaana-Kaisan käsittelystä kotiin! :)

Lisbetiltä taas löytyi kireyttä kropasta ja muutenkin nikamavälit oli yllättävän tiukkana selän takaosasta, en osaa oikeita termejä... Lukkojakin sieltä löytyi. Tämä tuli mullekki yllätyksenä, koska Lisbet on liikkunu tosi hyvin sekä lenkillä, että agilityssä. Tosin sillä on vaivannu anaalit toukokuusta asti ja olen saanu niitä tyhjennellä, joten luulen sen vaikuttavan myös tuohon selän alueen kireyteen, jos on välillä taka-askel lyhentyny. Lisäksi kroppa voi reagoida rajumpaan liikuntaan, koska Lisbet juoksee viikossa muutaman kerran aika lujaa rallia Wilman kanssa. Ne tosin leikkii sievästi yhdessä eli mitään törmäilyjä ei ole kyllä sattunu. Kolmas, minkä luulen vaikuttavan on tuo juoksu A ja yleisesti A:n lisääntyny treenaaminen. Jaana-Kaisa sai Lisbetin kuitenkin onneksi auki ja suositteli viikon päähän hierojaa, joten eilen torstaina meillä kävi Koirasi Ilonasta Johanna hieromassa Lisbetin kun Tornioon ei "vakkari" hierojalle päästy. Selkä oli joustava ja auki, joten Jaana-Kaisan käsittely oli tuottanu hyvän tuloksen. Hieman tiukkuutta oli pakaroissa ja etupäässä. Viikko pietettiin taukoa rankasta liikunnasta ja katotaan, miltä homma alkaa vaikuttaa. Nyt on ainaki vetreä ja hyvin huollettu koira! :)

Treenattu ollaan Wilman kanssa keskiviikkona ohjatuissa treeneissä ja tänään käytiin itsekseen treenaamassa. Ohjatuissa treeneissä otettiin uutuutena juoksu A:lle kehikon harjottelemista ja Wilma tarjosi sitä heti. Juoksi kehikkoon sisälle jo aika kaukaaki. Ihanaa kun se osaa niin hienosti tarjota toimintoja. Lisäksi otettiin siivekkeen tarjoamista siten, että namikippo oli odottamassa ja piti malttaa käydä kiertämässä siiveke ennenkö sai mennä palkkakipolle. Wilma oli tässäki fiksu neiti! Housutkaan ei menoa häirinny, vaikka aluksi vähän sitä pelkäsin. Tänään treenattiin uudella hienolla pallolla kahden hypyn (ilman rimaa) + putken suoraa etupalkalle lähettämällä, sekä itse juoksemalla mukana. Ja lujaahan se meni <3 Lisäksi se haukku tänään ekaa kertaa juostessa putkeen, joten eiköhän silläki tule äänitehosteet mukaan jossaki välissä. :D

Kyllä koirien kanssa puuhastelu on ihanaa. Jotenki se yhdessä tekeminen on tosi hienoa. Kumpiki opettaa toisia kokoajan. :)


 Ystävyys 

 Vilpittömyys

 Rakkaus 

 Luottaminen

- Hansku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti