sunnuntai 23. elokuuta 2015

Wilman ekat kisat ja Lisbetin kisakauden korkkaus!

Huhhuh mikä päivä eilen, olen vieläki ihan hymy korvissa!

Eilen oli siis aika aloittaa Wilman kanssa kisaura. Ensin meinasin ilmottaa vain hyppikselle, mutta aattelin, että kokeillaampa nyt miten kontaktit kisoissa sujuu.

Agirata oli minusta suht vaikea ykkösten rata. Ratahenkilössä oli jotain ihmeellistä ja Wilman piti iloisena sille käydä paristi moikkaamassa :D Jälkeenpäin aattelin, että Wilma varmaan luuli tällä olevan palkka, koska meidän vahvuus ei ihan ole se, että jollaki muulla on palkka tai, että se odottaa jossakin. Saattoi siks käydä mutkan tyypin luona. Radalta jäi kuitenki hyvä fiilis. Alussa lähettiin vauhilla ja olen tosi tyytyväinen rataan tuonne keinulle asti. Aa ja Keinu oli tosi hyvät, samoten kepit onnistu hyvin. Kepit oli aika hitaat, mutta vauhti niille tulee varmasti varmuuden myötä. :) Puomilla Wilma juoksi aika varovaisesti, mutta varmasti johtu siitä, että erilainen puomi ja kisatilanne. Puomi tosin ylösmennessä kolisi aika kovasti, joten en tiiä oliko se ylösmenokohta jotenki "löysempi" ko yleensä.

Tässä meidän ensimmäinen startti

Hyppiksellä löyty sitten molemmilta paremmin asennetta ja vitsit mikä rata! Keppien jälkeen Wilma meinasi bongata putken, mutta ei onneksi karannu ihan putkeen asti! Tästä jäi tosi kiva fiilis. Nolla ja voitto (ainoina kisaajina :D)! Minusta on vieläki ihan hassua mennä koiralla, joka on hiljaa. Tuo hiljaisuus hämää minua vauhdin suhteen, koska olen niin tottunu meneen haukkuvan koiran kanssa. Mutta kyllä tuo neiti jo nyt aika kovaa juoksee! Etenemä oli 4.80 tällä radalla. :)

Tässä meidän eka nolla ykkösistä


Pari tuntia huilattiin kakkosia katsellen ja sitten oli Lisbetillä vuorossa kolme starttia. Ja mitä vielä, triplanolla sijoituksilla 2,2 ja 1! Ihan huikea Lisbet <3 Parin kuukauden tauko kisoista ja kuukauden tauko treeneistä ja Lisbet oli ihan liekeissä. Kontaktit toimi myös mahtavasti, joten jäi tosi kiva fiilis, tästä on hyvä aloittaa kisakausi!

Tässä Lisbetin toisen agiradan nolla sijalla 2

Ja tässä nollavoitto

Nyt pitää alkaa tsiigaileen kisakalenteria. Ehkä me uskaltaudutaan jo testaileen muuallaki agiratoja Wilman kanssa. :)

Ainiin, perjantaina starttaa auton nokka kohti Turkua. Me nimittäin päästiin Wilman kanssa Topteamin valintatilaisuuteen. Olis aivan huikean mahtavaa päästä mukaan Topteamiin, olen kuitenki hyvin otettu jo siitä, että meidät valittiin monen hakijan joukosta valintatilaisuuteen asti! :) Parhaamme mennään tekemään, jännittää jo nyt!

- Hansku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti