perjantai 18. syyskuuta 2015

Wilman kanssa TopTeamiin!

Me päästiin Wilman kanssa mukaan kauden 2015-2016 TopTeamiin! Tänä vuonna konsepti oli hieman erilainen edellisvuosiin verrattuna, koska puolet valittiin POT-koirakoita eli potentiaalisia nuoria koirakoita. Koska koko konsepti kuulosti tosi mielenkiintoselta kouluttajineen niin päätin, että me haetaan tänä vuonna mukaan. Etukäteen sai kuvailla vaikka minkälaisia videoita ja videoiden perusteella valittiin valintatilaisuuteen, josta kokonaiskuvan perusteella päästiin mukaan TopTeamiin. Kova homma matkoineen kaikkineen, mutta olihan se sen arvoista. Neljästi saadaan tällä kaudella matkustella ympäri Suomea. :) Mahtavuutta lisää se, että mukaan pääsi myös Wilman veli Wiljo Hannan kanssa. Go Foxiluxit!

Tässä linkki valintatietoihin
Ja täällä lisää TopTeamin konseptista ja valmentajista

Olen niin innoissani, etten housuissa pysy. Wilma <3

Wilman kanssa ollaan yhteensä kahet kisat käyty kisaamassa ja taskussa on ykkösistä yhteensä kaksi nollaa ja kaksi hylkyä. Se on nähtävästi nolla tai hylky meidän motto. :D Nyt viikonloppuna kisataan lauantaina ja sunnuntaina täällä Oulussa. Ykkösten radat on ollu super kivoja ja meillä ei ole mikään kiire nousta kolmosiin, päinvastoin, en haluais vielä kiirehtiä ja "joutua" liian teknisille radoille. Etenki puomia on ollu kiva harjotella siten, että sen jälkeen saa juosta suoralle hypylle tai putkeen, koska me ei osata vielä ees kääntyä puomin jälkeen... :)

Lisbet on taukoillu syyskuun agilitystä, koska Piiralla käydessä oli kroppa juntturassa. Todennäköisesti kesällä tapahtunu törmäys renkaan kanssa ei ollukkaan niin pieni törmäys, vaikka siltä näytti... Mutta onneksi molemmat tytöt pääsee ensviikolla Piiran käsittelyyn, josko sitten pääsis tekemään agilityä myös Lisbetin kanssa. Sitä onki jo kova ikävä! Lenkkeilty ollaan metsässä sitten senki edestä, onneksi Lisbet rakastaa myös sitä. :)

-Hansku


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti