maanantai 9. marraskuuta 2015

Eka Topteam leiri, treenejä ja kisoja!

Pikapäivitys tähän väliin, ehkä jossaki vaiheessa tätä blogia kerkeäis päivittää taas vähän aktiivisemmin. Työt vievät ison osan arjesta ja loppuaika meneeki koirille, joten hirveästi ei tule koneelle istahdettua. :)

Tosiaan ensimmäinen TopTeamin leiri meni ja oli ihan huikea! Saatiin hyviä vinkkejä oman, että koiran fysiikan kehittämiseen sekä lajitreeneihin ja mentaalipuoleen. En ala sen suuremmin nyt avaamaan leiriä, lupaan tehdä sen toiselta leiriltä tuoreella muistilla! ;) Seuraava leiri on nyt marraskuun viiminen viikonloppu.

Wilman kanssa treenit on aika pitkälti ollu puomin treenaamista, yllätys yllätys... :D Olen päättäny opettaa myös pysäytyspuomin, koska meidän juoksupuomi ei ole ihan hirveän hyvä, enkä tiedä tuleeko koskaan olemaan. Nyt Wilmalle on tullu puomille niin paljon vauhtia, että suoritus on välillä aika holtiton. Pysäytystreenit on lähteny hyvin käyntiin ja Wilma etenee 2on2offiin tosi hyvällä vauhdilla ja asenteella vaikka ite jäänki taakse. Vielä ei kestä kokonaista puomia radalla, tai siis silloin juoksee läpi vielä. Uskon, että pysäytyksestä tulee aikas hyvä! Juoksupuomia treenataan myös, mutta ei ihan niin aktiivisesti kuin ennen pysäytysprojektia. Uskon, että Wilmalla on niin hyvä juoksumoodi jo siellä syvällä päässä, että se ei ihan heti sieltä katoa. :D

Lisbet on päässy tekeen keppitreeniä ja kontaktitreeniä ja tauko on tehny ihan älyttömän hyvää! Kisailtiin viikonloppuna Activen hallissa. Lisbet liikku tosi hyvää vauhtia, tulokset oli 0/2, hyl ja 0/2. Huippu fiilis jäi. :) Wilman kisat piti perua kun sillä on juoksu. Kisatauko on nyt ollukki aika pitkä, mutta eiköhän me kohta taas aloteta uuestaan Wilman(kin) kanssa. ;)

Tässä vähän pikapäivitystä, josko enskerralla vähän syvällisempää pohdintaa. Paljon olis asiaa, mutta kunhan saisin ne tänne vielä kirjotettua päästä ulos. :D

Ainiin meillä on Topteamin leiriltä Heijaheija haaste ja sinne on ollu tosi motivoivaa kirjata treenejä, lenkkejä ja muita terveelliseen elämään liittyviä jutskia. :) Suurimpana juttuna olen huomannu, että lenkkeilyyn menee koirien kans paljon aikaa ja lenkkeillään aika monipuolisesti. Yleensä joka päivä lenkki on 5-7km pitkä kävelylenkki, ravilenkki, juoksulenkki tai metsälenkki. Motivoivaa, kun voi seurata tuolta ja saa joka viikolta yhteenvedon!

Heijaheija

Viimeaikasia treenejä/kisoja

- Hansku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti