keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Voiko koira lukea ajatuksia?

Lisbet taitaa voida. Nimittäin en ymmärrä, miten porskuteltiin taas triplanollat (sijoituksin 2,2,3)! Vaikka mulla tuli, varsinki keskimmäisellä radalla ohjausvirheitä, niin Lisbet menee silti oikein, aivanko se tietäis missä järjestyksessä pitää mennä... Tuli uusi nollaennätys, nimittäin 10 nollaa putkeen. Kevään 19 startista 17 nollaa. Olen sanaton ja niin onnellinen Lisbetistä, meillä on joka radalla aina niin kivaa <3 Se on muutenki niin ihana koira arjessa. Hih, Lisbetin ylistysalku, muttako se on niin ihana.

Mutta, koska aina löytyy myös jotain parannettavaa, tai ainaki melkein aina! Meillä löytyy aina ainaki yks ja sama parannettava, mikä näkyy sellasilla radoilla, joissa koira sais irrota monta metriä. Ja se ongelma on se, että Lisbet menee samaa vauhtia ko minä eikä se ota suorilla sellasta spurttia, minkä tosi moni koira ottaa. Esimerkiks vaikka jokainen on yksilö niin tyypillisesti sheltit ampasee täyteen vauhtiin ja etenee suorilla lujaa. No ketähän tästä voidaan syyttää, no varmaanki minua, joka ei koskaan varmaan ole ehkä panostanu tuohon suorilla etenemiseen... Lisäksi saisin puomilla luottaa enemmän Lisbettiin. A oli molemmilla radoilla oikein kelpo. :)

Alla radat B(sija 2) ja C(sija 3), kiitos Pirkolle radoista! :)

Rata B

Rata C

Tiistaina eli eilen oli taas treenipäivä. Meillä oli Mikko vetämässä ratatreeniä. Muutamaan kertaan treenattiin sitä, että tietyissä kohtaa oma liike pysähtyy, jotta Lisbet kattoo minua eikä lähde jatkamaan matkaa eteenpäin. Tosi hyvin se aina reagoi siihen omaan hetkelliseen pysähdykseen ko muutamaan kertaan sitä treenattiin. Meinasin sen pysähtymisen vain unohtaa ite ja heti ko liike jatku vain eteenpäin niin Lisbet haki sivuhyppyjä. Oli kiva treeni ja sain juosta monta kertaa sellasta suoraa niin tuli oikein kunnon hikiki! :D

Wilman pentukurssilla harjoteltiin kosketusalustaa, käsikosketusta, istumista ja "tähän" käskyä kävellessä. Wilma oli ihan hirveän paljon reippaampi ko ekalla kerralla ja yritti mennä muiden koirien luokse, sekä repi leluaki. Äkkiä ne kehittyy tässä vaiheessa! :) Yks juttu, mikä pitää saada kytkettyä pois on se, että Wilma tykkää syödä kumirouhetta... Vissin maistuu hyvältä. :D

 Käytiin Pirkon luona pyörällä! Aika lepposa kaveri tuo Wilma. Näen siinä hirveästi samoja piirteitä ko Lisbetissä, se osaa rauhottua tosi hienosti.

 Saatiin muutama hymyilevä katse vastaantulijoilta, onhan tuo aika söpö! :D

Auspai Rudi kävi näyttään, että isotkin koirat on kivoja. tosin Rudi ei oo hirveän iso ja osas tosi hienosti leikkiä pikkusen kanssa! :)

Maanantaina käytiin tosiaan Pirkon luona kylässä ja Pirkko otti taas aivan upeita kuvia Lisbetistä ja Wilmasta! Kiitos kovasti :)



- Hansku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti