torstai 5. kesäkuuta 2014

Kuulumisia

Wilma kasvaa kasvamistaan. Ikää neidillä tulee ensviikolla 4kk ja korkeutta löytyy tällä hetkellä 27,5cm. Eipä tuosta kovin jättiläistä taida tulla, vaikka toivoinki sen kasvavan sellaseksi 34cm korkeaksi! :D Taitaa tulla aikalailla Lisbetin kokoseksi ja Lisbet on 31,5cm. Wilma on myös rakenteelta aika siro, sporttimallia. 

Lisbetillä oli tosiaan lauantaina osteopatia ja tiukkaa oli lapojen alueella sekä selän lopussa (en tiiä näitä termejä :D). Keskiväli kropasta oli joustava ja hyvän tuntonen. Jaana-Kaisa sai onneksi hyvin auki Lisbetin ja tämä nautti hoidosta ihan täysin siemauksin. Olis halunnu vielä jatkaa ko oli aika lopettaa ja meni kiehnäämään Jaana-Kaisan jalkoihin. Tuo etuosan tiukkuus johtuu melko varmasti siitä, että ollaan opeteltu juoksu A:ta ja toistoja A:lle on tullu enemmän ko normaalisti. Lisäksi treenattu on kahesti viikossa kuukauden ajan ko normaalisti kertoja on vain se yksi. Lisäksi vielä kisoja päälle niin kroppa on ollu enemmällä rasituksella ko ennen. Lihaskunto oliki ehkä juuri tästä syystä tosi hyvä. Mutta nyt tietty kesäkuun ja arvokisojen jälkeen ollaan heinäkuu aikalailla täysin tauolla agilitystä, jotta saa kroppa sitten palautua :). 

Wilmalla oli oma lyhyempi aika ja Jaana-Kaisa kävi sen kropan läpi. Pikkunen vain nukku koko hoidon ajan, joten kropan tsekkaus oli aika helppoa. Wilma oli ihan väsyny varmaan siks ko oli koko edellisen päivän paininu äitinsä Wikin kanssa. Luusto on kuulemma hyvä ja nikamavälit tiukahkoja (en taaskaan varmaan puhu oikeilla termeillä). Tämä on kuulemma ihan hyvä asia, kunhan eivät koiran kasvaessa jää liian tiukoiksi (mikä voi sitten aiheuttaa helpommin lukkoja, jumeja?). Mutta mielummin vähän tiukat, entä löysät. Lisbetin nikamavälit on kans kuulemma napakat. Lisäksi Jaana-Kaisa ennusti, että Wilmasta ei tule kovin isoa, koska sillä ei oikein ole enää kasvupatteja. Phöh, ei sitten :D. 

Maanantaina kisattiin OKK:n kisoissa. Tuo pohja on aina ollu tosi hidas Lisbetille, mutta maanantaina se kulki lujaa! Eka radan lopussa Lisbet irtosi hyvin erikoisesti kaukana olevaan putkeen ja kerkesin huudella sen nimeä ja tänne käskyä aika kauan ja se vain paahti putkea kohti kuin hidastetussa elokuvassa :D. Muuten tosi kiva rata ja hyvät kontaktit. Toinen rata oli hyppis, oikein mukava sellanen. Haastava, mutta kiva. Sai tehdä putkijarruja ja juosta ite kovaa. Tästä meille nolla ja voitto! :) Mulla oli kisoissa mukana koko koiralauma. Ilona sai mennä paria lämppähyppyä ilman rimaa ja Wilma sai leikkiä monen pentukaverin kanssa. Oli kaikki aika väsyneitä kotiin päästyä :).
Tulevana lauantaina kisataan kaks starttia täällä Oulussa ja viikonpäästä onki jo SM-kisat! Ihanaa <3 

Täytyy linkata vielä agi.fi ranking tähän. Mie ja Lisbet ollaan minien ykkösinä!! Aika huikeaa, minun kevään nollakone <3. Aika hienoa päästä olemaan rankingin ykkönen, ei ihan jokavuotista tämmönen. :) Olen tosi ilonen ja ylpeä Lisbetistä. 

Wilma on saanu opetella nyt yksinoloa vähän pitempiä aikoja ko mulla alko maanantaina kesätyöt. Olen uimaopettajana tuossa ihan viereisessä uimahallissa ja teen 6h päivää, joten yksinoloa kertyy semmonen vähän reilu 6h putkeen. Olen jättäny aina kongin pentuaitaukseen ja Wilma jää sitä tyytyväisenä jyrsimään. Aina kotiin tullessa olen hetken kuunnellu käytävässä ja ihan hiljasta on ollu, joten aikalailla täällä taidetaan nukkua päivä. Naapuriltaki kysyin onko koirat haukkunu ja ei kuulemma ole :). Tuo pentuaitaus on kyllä hyvä keksintö, koska siellä Wilmalla on oma "turva", muutama lelu, boksi ja peti. Uskon, että se on sillekki turvallinen paikka olla yksin ja mulle turvallinen vaihtoehto ettei tarvi miettiä, mitä se nyt jyrsii :D. Wilma on melkeen jo sisäsiisti. Tai oikeastaan pissoja ei ole tullu sisälle kahteen viikkoon (paitsi yksin ollessa, sitä ei lasketa :D), mutta kakata se silti saattaa vielä, jos en kerkeä napata syliin ja viedä ulos... 

 Wilma hoidettavana :')

Vähän matkaa onnistuu jo ilman, että hihnat on solmussa :D

-Hansku


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti