torstai 12. kesäkuuta 2014

Se olis aika SM-kisojen!

Se olis arvokisojen alkamisaika, parasta kesässä! Vaikka niin monesti lähtökarsinassa mietin hirveässä jännityksessä, että miksi mie olen täällä ko taas minua jännittää niin kovasti, että melkein heikottaa niin samalla sitä jännitystä rakastaa niin paljon! :) Jännitys tuo ihan erilaiset fiiliksen, arvokisafiiliksen. Kävi miten kävi, me nautitaan menosta ja siitä, että ylipäätänsä saadaan mahollisuus osallistua. Iloitaan ja tsempataan myös muita ja nautitaan yhdessä. Tsemppiä kaikille tasapuolisesti! :)

Viimeviikonloppuna oli vuorossa kenraalikisat, joista tuloksina 5 ja 0 sijalla 2. Vitonen napattiin A:lta. Pikkasen otti päähän, etenki ko kuvittelin, että näin selvän osuman. Se ehkä vähän auttaa siinä, että pyrin olemaan miettimättä asiaa liikaa. Ois ollu kivempi, jos tämä virhe olis tullu vaikka kuukausi sitten! :D A ollaan siis vaihettu juoksuksi, mutta siistejä juoksuja on treeneissä tullu, kisoissa käytin tukena vielä "JES" käskyä ja sanoin sen varmaan liian aikasin eikä siks juossu selvästi alas. Eli JES käsky pannaan ja luottoa Lisbetin A:n suoritukseen! :)

Rata A

Hypäriltä jäi kiva fiilis ja Lisbet kulki oikein mukavasti. Tein jopa takaaleikkauksen putkeen, MINÄ, joka inhoan takaaleikkauksia. :D

Rata B

Kiitos Pirkolle radoista! :)

Tämä oli nyt aika tylsä, kuvaton postaus, mutta piti päivittää pikapäivitys! :)

- Hansku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti