torstai 28. elokuuta 2014

Wilma kasvoi isoksi tytöksi

Ja aloitti juoksun! Tämä oli aavistettavissa ko pariin viikkoon ei oo maailman ahneimmalle borderille maistunu ruoka sitten ollenkaan. :) Aikasin se juoksun kyllä alotti ja se taitaa meinata myös sitä, että korkeutta tulee lisää enää vain vähän, ehkä millejä? Tuskin yli senttiä enää kasvaa.

 Täytyy lähteä housukauppaan ko nämä lainahousut on aika isot :D

Eilen oltiin koko ilta Activen hallilla. Eka oli Lisbetin treenit 17-18 ja meillä oli ratatreeniä. Esteitä oli 35. Rimat pidin 25cm:ssä ko oltiin epiksissä tiistaina. Koira kulki hyvin ja kiire tuli minun ohjaussuunnitelmilla. A:t oli nyt tosi hyviä joka toistolla. Putkijarrua täytyy alkaa palkkaamaan enemmän, koska kesän aikana se on "levahtanu" siten, että ei käänny tarpeeks tiukasti. Kivat treenit oli ja hiki kyllä tuli! :D

Wilman kanssa oli sitten treenit 19-20. Otettiin ekaa kertaa laatikolle 2on2offia. Tosin me ei tulla liittämään tuota mihinkään kontaktille vielä pitkään aikaan, liekö koskaan. Mutta hyvä se on olla "taka-taskussa" valmiina. :) Ei olla tuota otettu ollenkaan juuri siitä syystä, että tarkotuksena on opettaa pelkästään juoksukontaktit ainaki nyt aluksi. Wilma meniki laatikon päälle ja tarjosi siinä vaikka mitä, kuten istumista, maahanmenoa ja pyörimistä. :D Lisäksi otettiin pari vapautusta lelulle siten, että oli hyppy välissä. Opeteltiin Kurre-istuntaa ja peruutusta. :)

Lisbet rakastaa treenata hallissa, paljon kivempaa ko ulkona! :)

- Hansku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti