sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Kisaamassa (ehkä) vuoden viimeiset kisat

Eilen kisailtiin Oulussa. Okk:lla oli hieno uusi halli ja pohja oli ainaki Lisbetille tosi hyvä. :)

Radat oli tosi kivoja, tarpeeksi haastavia, mutta silti sujuvasti mentävissä. Agiradat tuomaroi Timo Vertanen ja hyppyradan Hilpi Yli-jaskari.

Eka alko hyvin, mutta keppien jälkeisessä vastakäännöksessä Lisbet käänty liian aikasten. Ennakoin ehkä liikaa, kun oli kiire persjättöön. Koska kielto oli alla niin otin A:n uudestaan vaikka osuki kontaktille. Osuma vaan oli taas aika yläreunassa ja tais olla uusintakerrallaki :D.

Toinen rata oli profiililta kans tosi kiva. Puomilla oli Lisbetillä selvästi ajatus mukana ja juoksi hienosti 2on2offiin, vaikka ehkä hitusen oli hitaahko. En kuitenkaan anna sen häiritä, koska muutamien viimekisojen puomit on ollu sellasta läpijuoksua :D. Eniten mietitytti puomin jälkeisten hyppyjen ohjaaminen ennen A:ta. Siinä tuli tosi paljon hylkyjä. Otin kohdan puolivalssijaakotussysteemillä, en tiedä mikä ohjaus se oli :D. Ei se ihan sujuvasti menny ja aika paljon tuli Lisbet hypyltä sivuun ennenku hyppäs. A:lle osu nyt täydellisesti, mutta aika vauhdilla tuli harjan yli, onneksi ei kompastunu. Tällä radalla tuntu, että olen kokoajan pikkusen myöhässä, mutta videolta se ei näytä niin pahalta ko miltä se tuntu. Lopun pakkovalssijaakotus oli kyllä aika epämääränen suoritus minun osalta ja Lisbet lähtiki siinä maatakiertävälle radalle :D Oltiin tällä radalla kolmansia, vaikka nopeita nollia tuli minun silmään monta. :)

Viiminen rata oli hypäri ja tämän profiilista en niin kovasti tykänny koska alussa oli heti piiitkä suora, joissa me jäädään helposti ajassa jälkeen... Ehin pussin jälkeen tekemään hyvän valssin, jossa varmaan voitettiin aikaa ko Lisbet juoksi putkeen ihan suoraviivasesti. Loppuun tein saksalaisen ja siinä tuli vähän kiire, mutta en kuitenkaan jääny koiran eteen. Tälläki radalla oltiin kolmansia ja Lisbet oikeastikki kulki hyvää vauhtia! Meidän kaarrokset on yleensä tosi pienet ja niissä voitetaan sitä aikaa, kun ei suorilla kuitenkaan painateta yleensä niin kovaa ko muut.

Ihana Pirkko kuvasi meidän radat ja teki näistä tämmösen hienon koosteen. :)

Lisbet OKK

En ole vielä varma, että kisataanko 7pv Seinäjoella vai ei... Se jää nähtäväksi.

- Hansku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti