lauantai 10. tammikuuta 2015

Nyt niitä videoita!

Tässä vähän näitä treenivideoita, joita meinasin myöhemmin lisäillä! :)

Keskiviikkona tehtiin siis niitä poispäinkäännöksiä ja puomia. Videolta voi huomata eron ko ottaa kehikon pois. Enskerralla muistan olla huitomatta käsillä nuissa poispäinkäännöksissä! Tässä Pirkon kuvaamaa pätkää hidastuksineen! :)

Eilen perjantaina käytiin Lotan kanssa treenaamassa. Otettiin vähän valsseja ja persjättöjä. Mie otin myös takaleikkausta tuonne putkeen. Ekaa kertaa oli näin pitkää pätkää (yheksän estettä). Ollaan enimmäkseen tehty 2-3 esteellä ja kyllä huomaa, että pienistä palasista alkaa itestään muodostua isompia kokonaisuuksia. Rengaski oli ekaa kertaa ekana esteenä ja joka kerta meni oikein. :)  Tässä kyseistä pätkää.

Lisäksi testattiin kokonaista puomia madallettuna. En saanu sitä tuota videossa olevaa korkeutta alemmaksi ja se oli vielä liian korkea. Enskerralla lasken sen jonku pöydän päälle. Huomas, että ko vaikeutti liikaa niin ei pysyny laukka täydessä vauhdissa. Mie lisäksi en osannu heittää sitä palloa hyvin, kuten videosta huomaa. Täytyy siis sitä harjotella. Joka kerta ko Lotta palkkas niin juoksut oli täydellisiä. Mutta siis korkeutta vielä alemmaksi. :) Lisäksi minun pitää enskerralla tehdä pari palkkaustestiä, että tiedän tarkemmin, miten asiassa etenen. Tuolta ekalta videolta huomaa hienon takajalkaerottelun, mutta tässä korkeammassa puomissa erotteluja oli vain pari. Tässä juoksupuomivideo.

- Hansku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti