maanantai 19. tammikuuta 2015

Triplanollalla kisavuosi käyntiin!

Eilen kisailtiin OKK:lla Lisbetin kanssa kolme starttia ja juostiin kolme nollaa! Herralan agiradat oli aika juoksupainotteisia ja suoraan painattamisia, ehkä ihan sopivan mentäviä näin tauon jälkeen. Teilerin hyppis sitten enemmän koukeroinen. Lisbet kulki hyvin, ohjaaja oli etenki keskimmäisellä vähän kankea ja myöhässä :D. Mutta ei se haitannu, kivaa oli silti! Tästä on hyvä jatkaa uuteenvuoteen. Ekan radan A oli aika ruma, osu ihan kontaktin yläreunaan, toisen radan A oli hyvä. Ekan puomi ihan huisi! Tokan ei, mutta se johtuki minun malttamattomuudesta, hyi minua! Hyppis oli meidän päivän paras rata. Sijoitukset oli 2,4,2. Palkinnoiksi saatiin yhteensä kaks purkkia MSM-jauhetta, B-vitamiinitabletteja ja nameja. Hyvät oli palkinnot, vaikka mie tykkään silti enemmän ilmaisstarteista! Olen OKK:n kisoissa arvostanu kyllä aina sitä ko kaikki kolme on saanu ilmaistartit halutessaan, mutta enää se ei vissin ole mahollista, harmi :/. Opiskelijan paras palkinto. :)

Tässä Pirkon kuvaamat radat. :)

Wilma sai tehdä lämppähypyillä vähän tekniikkapätkiä. Tehtiin sylkkäriä, pakkovalssia, poispäinkääntöä ja niistoja kahdella esteellä. Wilma keskitty ihan huipusti. On se hieno neiti <3

Huomenna mennään aamulla Lotan kanssa treenaamaan. Wilma juoksee pääasiassa puomia ja  Lotta saa opetella Lisbetin kanssa ohjauskuvioita, hauskaa! Pitää ottaa kamera mukaan ja kuvata puomin juoksuja.

- Hansku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti