lauantai 5. lokakuuta 2013

Epävirallisissa kisoissa Kallinkankaalla

Helou!

Käytiin Lisbetin ja Ilonan kanssa epävirallisissa kisoissa Keminmaassa. Pitäähän sitä joka viikonlopulle jotain agilityyn liittyvää olla?! :o No ei vain, eiköhän tämä tästä kohta rauhotu ko alkaa talvikausi ja on harvemmin kisojaki.

Radat oli melko suoraviivasia ja sai juosta kovaa. Oli mukavaa mennä välillä helpompaaki rataa ku niitä nykyään harvemmin menee. Kontaktiradalla pysäytin puomille ja A:lle. Puomi oli tosi hyvä, mutta A oli hidas. Pohja oli sellasta pikkukiveä eli ei mikään paras mahollinen meille, mikä kyllä tuntu menossa. Kerkesin ite tosi hyvin joka paikkaan mihin aioinki. Hyppyradalla sai todellaki juosta ja vetastiin tästä voitto ja agiradalta sija 2. Palkinnoks saatiin paljon purutikkuja :). Ilona meni agiradan ilman rimoja ja voi että se oli innoissaan! Mentiin pari hyppyä ohi, mutta ei se haitannu. Muistin kyllä radalla, että Ilonaa ei voinukkaan ohjata niinkö Lisbettiä, oli jo kerenny unohtua. Harmi ettei tästä ole videota :/. Ilona on viimeks menny kisoissa vuonna 2010, jolloin se loukkasi sen jalan. Sen jälkeen ollaan ihan tosi harvoin otettu jotain suoraa putkea, lähinnä Ilona on saanu muutaman kerran juosta pallo suussa kenttää ympäri.  Aina se on mukana treeneissä, mutta treeniajan odottaa autossa ja on mukana lenkkeilemässä. Näin varmaan jatkuuki siihen asti, että tulee ne kovat pakkaset, jolloin Ilonalla on parempi olla kotona odottelemassa :).

Tässä meidän hyppyrata


Kallinkankaalla on kyllä aivan mahtavat lenkkeilymaastot! Harmi, että itellä ei ole lähellä tuollasta paikkaa lenkkeillä. Kyllä mieli lepäsi ku lenkkeili tuolla kauniissa syysmetsässä :). 








Hö, kuvat tuli tyhmästi tosi pienellä... Mutta ehkä mie kehityn tässä tekniikanihmelapseksi ja osaan joskus laittaa nämä isommiksi ;)

Hyvvää viikonloppua!
-Hansku





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti