tiistai 15. lokakuuta 2013

Tuplanolla!

Sunnuntaina käytiin kisailemassa Kajaanissa. Kajaanissa ei ole tullu kovin montaa kertaa käytyä kisailemassa, joten oli ihan kivaa vaihtelua. Pohjana oli kivituhka ja se yllättäen toimi Lisbetille ihan hyvin. Vauhtia oli ihan eritavalla ku OKK:n kisoissa ja muutenki meno tuntu kivalta ja reippaalta. Radat oli sujuvia ja kivoja, mutta silti kinkkisiä kohtia. Tämmöset suorat paukuttamisradat ei oo yleensä niitä "meidän" ratoja vaan pärjätään vauhdissa paremmin sellasilla pyörityshyöritys radoilla :D. Mutta silti tänä viikonloppuna nämä radat tuntu tosi kivoilta :).

Eka radalla tuli kaks meille epätyypillistä virhettä, A:n ohitus ja renkaan ohitus. A:lle tein ite aika kovan yhtäkkisen sivulle etenemisen ko väistin putkea ja oletan Lisbetin ymmärtäneen asian niin, että täyty kääntyä ennen A:ta. Hallissa kaiku tosi kovasti, joten ei varmaan kuullu edes käskyä. Mutta oli A koiralle nähtävissä, joten oli hassu virhe. Renkaan ohi mentiin ulkokautta. Putkesta Lisbet juoksi liian vauhilla suoraan (putkijarru?!) ja ei lähteny persjättöön mukaan. No osaanpa olla tarkempi ohjauksissa taas tulevaisuudessa, aina oppii jotain :D. Puomille Lisbet pysähty eka vähän liian ylös, mutta korjas ite uusinta käskyllä. A:han olin tosi tyytyväinen.

Eka rata

Toisella radalla napattiin nollavoitto! A:lta päästin aika aikasin ilman pysäytystä ja Lisbet meniki nenälleen sen jälkeen. Tämä vahvistaa sitä, että seuraavalle koiralle opetan kyllä juoksu A:n. Lisbet ei oikein ole ikinä osannu rytmittää hyvin A:n alastuloa jos vapautuskäsky tulee aikasin. Keinu oli nopea ja hyvä ja olin tyytyväinen kokonaisuuteen.

Toka rata

Viiminen rata oli hyppyrata. 15-18 kohta aiheutti rataantutustumisessa päänvaivaa, enkä saanu missään vaiheessa mitään ohjausta natsaamaan sillain, että ois jääny siitä hyvä fiilis. Tein 15 jälkeen valssin, päällejuoksun 16 ja rynnin ohjaamaan okserilta putkeen. Kovin moni ei tehny näin, tekiköhän kukaan. Sain sen toimimaan ihan hyvin, mutta ei se silti nopein vaihtoehto tainnu olla. Viimisen putken jälkeen Lisbet käänty aivan väärään suuntaan ja sain kalastella sitä mukaan, että menis uudestaan putkeen. Sieltähän se sitten ohjaajan löysi ja ohjaaja koiran ja päästiin nollalla maaliin! Tästä sija 2.

Kolmas rata

Saatiin hyvät palkinnotki. Yhteensä 2 levyä suklaata, 2 lakritsipatukkaa, Oscarin kuivattuja kanapalasia 2 pussia, naudanlihapulla pussi, näytepussi Ziwipeakia, koirashampoota, pieni Acana raksupussi, lahjakortti koiran nimellä varustettuun tassupyyhkeeseen RumaRakille ja ilmaisstartti! Olikohan tuossa ees kaikki, koska kaks paperipussia oli täynnä tavaraa :D.

Kiitos Kirsille matkaseurasta ja videokameran lainaamisesta :)

-Hansku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti