maanantai 24. maaliskuuta 2014

Kuvapläjäys

Viime tiistaina ajelin Tornioon kattelemaan 4 viikon ikäisiä pentusia. Ja olihan ne kyllä niin ihania ja söpöjä! :) Wilma, Wiima ja Wiljo on kasvanu ihan hirveästi reilussa viikossa. Luonteenpiirteitäki alkaa jo erottumaan, tosin ne voi tietenki vielä vaihella, minkä takia oon yrittäny olla tekemättä 100%:sta valintaa vielä tyttöjen välillä. En muuten äkkiseltään keksi söpömpää näkyä ko vasta kävelemään oppineet pennut leikkimässä :'). Lelua ravistellessa lentää helposti muutaman kuperkeikan ko koordinaatio on vielä vähän hukassa, hih! Käytiin äitin ja Elsan kanssa ostamassa pennuille uusia leluja ja vinkulelut oli älyttömän mielenkiintosia, varsinki ko Wikiemo vingutti niitä taukoamatta. Loppuviikosta Wiljo jo onnistu ite vinguttamaan yhtä leluista ja oli hauska katella, kuinka se oli onnellinen siitä, että sai lelun vinkumaan :D. Taattuja vinkuleluhulluja jo 5 viikon ikäisinä! Pienen pennun murina ja haukuntaki on muuten aika pelottavaa ;).

Kaikki pennut on ihanan rohkeita ja ottaa paljon kontaktia ihmisiin. Niiden lempipuuhaa on kiipeillä syliin ja syödä sormia, housuja, paitaa tai mitä tahansa pureskeltavaa ;).

Wilma on tällä hetkellä erittäin rohkea ja halukas vaeltelemaan pitkin isoa taloa. Se lähtee yksin pienille tutkimusmatkoille ja maistelee kaikkea välillä olevaa (karvamaton nukka on parasta kaikkien pentujen mielestä).

Wiima on enemmän pohtijatyyppijä tällä hetkellä. Se saattaa hetkeksi istahtaa paikalleen ja tarkastella maailman menoa ja muiden puuhailua ja sitten hetken päästä tulla juosten mukaan. Wiima on rakenteelta hieman sirompi ko Wilma.

Wiljo rakastaa ravistella leluja ja se jos mikä on aika söpön näköstä. Vois vaikka todeta, että luonnetta herralla ainakin löytyy! :) Wiljo on pennuista isoin, luonnollisesti ko on uros, mutta suurta kokoeroa tyttöihin ei kuitenkaan ole.

No kumpi sitten tytöistä muuttaa meille? Ensviikon tiistaina pitää tietää, koska toinen tytöistä matkaa Etelä-Ruotsiin ja maahantuontijuttujen takia pitää tietää kumpi sinne menee :).

Wiljon tuleva omistaja tulee ensviikonloppuna Tornioon kylästelemään ja asutaan sitten varmaan koko viikonloppu siellä pentupesässä! Kivaa :)

 Edessä Wilma ja takana Wiima

 Wilma

 Wilma ja uusi pallo 

 Wiima

 Wilma

 Wiima ja nalle :D

Wiljo

 Ilona ja "sikari"

Hetkeksi treeninameja!

- Hansku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti