sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Kolme starttia, kolme nollaa!

Eilen kisailtiin OKK:n kisoissa kolmen startin verran. Unohin tietenki kuvata ratoja, vaikka puhelin kyllä oli mukana kokoajan. Hitsit!

Lisbetin kans taottiin kolme nollaa eli toiset triplat jo tälle vuodelle! Sijoitukset oli 4,6,4. Tällä hetkellä Lisbet kulkee kuin ajatus. Ihan älyttömän hyvillä hoksottimilla varustettu koira <3. Se lukee minun liikettä tosi taitavasti ja meno tuntuu kaikin puolin helpolta ja vaivattomalta. Toivottavasti meidän yhteinen ajatus pysyy! Pahoin kyllä pelkään, että tämä nollaprosentti jossain vaiheessa tipahtaa, mutta toivottavasti vasta kesän jälkeen ;D.

Eilisissä kisoissa radat oli minun mielestä kyllä helppoja, joten sillä oli osuutta triplanollan toteutumiseen aika paljon. Ekalla ja tokalla radalla tais tulla 18:n nollaa ja viimiselläki ainaki 10:n ja osallistujia radoilla oli 30, 37, 29. Meidän menoa radat ei varsinaisesti suosinu aikaa ajatellen, koska oli paljon suoraa luukuttamista. Toisaalta on kyllä kiva välillä päästä painattamaan tuollasia ratoja, mutta silti tykkään ite enemmän sellasista teknisemmistä, joissa on paljon erilaisia vaihtoehtoja viedä joku tietty kohta! :)

Lisbetin kepit oli jokaisella radalla oudot. Se liukasteli ja meni rytmissä sekasin, mutta niin meni muutama muuki, joten ehkä se menee aika pitkälti pohjan piikkiin. Tuo pohja on muutenki neiti hienohelmalle huono (pienet kivet ei tunnu yhtä kivoilta ko kumirouhe ;)). Molemmilla agiradoilla pysäytin puomille ja etenki viimisen radan puomi oli niin hieno! Olin jo valmistautunu puomin kontaktin uusimiseen, mutta Lisbet näytti, että kyllä hän osaa, jos mie osaan ja maltan vaatia. A:lle ollaan treenattu juoksua, joka on tosin vielä aika kesken. Se näkyi sen verran, että kun en enää anna vapautuskäskyä (vaan pelkkä A:n uusi käsky) niin se hetkeks toisella radalla pysähty, toisen radan A:ta en nähny (?! :D). Tämä on siis vielä vaiheessa ja vanha suoritustapa vielä Lisbetin päässä, lisää treeniä siis.

Tästä tuli aika tylsä postaus, ko ei ollu kuvia eikä videoita... Ehkä muistan kuvata pääsiäisenä Rovaniemellä, jos muistan ilmottaa koiran sinne :D.

Ainiin, jos joku sellanen ihminen lukee tätä blogia, joka tietää, mitä pitää ottaa huomioon pennun barffauksessa, niin olisin enemmän kuin kiitollinen vinkeistä! Haluisin syöttää Wilmalle pelkkää raakaruokaa pennusta asti, mutta en ainakaan näillä tiedoilla/taidoilla ehkä uskalla. Eli jos jollaki on tietoa niin kuulisin enemmän kuin mielelläni! :)

- Hansku


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti