tiistai 8. huhtikuuta 2014

Valssaten

Tänään tiistaina oli treeneissä teemana valssit. Valssia käytän ite aika paljon ja tykkään tehdä niitä. Ne tuntuu mulle itelle luontevilta ja tulee niin sanotusti "luonnostaan". Tänään treenattiinki valssin ajoituksia ja eniten päänvaivaa aiheutti valssi ja jarrutus hypyn jälkeen. Eli juostaan ensin ohi hypystä ja astutaan toisella jalalla kohti hyppyä oikeaan aikaan. Monesti teen ite sellaset jarrutettavat valssit ennen hyppyä tai just siivekkeen kohalla. Tämä täytyy muistaa tulevaisuudessa, kerkeää ite paljon paremmin etenemään koiran alta pois! :)

Tässä videomateriaalia. Laatu on ihan surkea, pitäis vissin investoida videokamera. Kokeilin myös ekaa kertaa muokata videoita youtubessa, joten jälki voi myös olla sen näköistä ;)


Lisäksi treenattiin A:ta. Pikkuhiljaa alkaa Lisbet hoksaamaan, että ei tarvi pysähtyä. Tänään se tarjosi muutaman kerran 2on2offia, mutta eiköhän se sieltä jossain vaiheessa jää pois kun hoksaa että palkan perään saa mennä ihan ilman vapautusta! Puomilla otin taaksejääntiä ja treenasin myös asennon korjausta. Tässä on kyllä menty hirveästi eteenpäin vuoden aikana!

Ilonaki pääsi mukaan treeneihin, tai lähinnä lämmitteleen ja jäähytteleen! Se kyllä niin innoissaan paineli menemään metsässä, ihana <3
Olen viimeaikoina tarkotuksella jättäny sen useammin kotiin Lisbetin treeni-iltoina, koska sillä on vanhetessa tullu hankalaksi palautuminen tuollasista reissuista. Se saattaa illalla pariki tuntia vaellella kotona, piipata ja vaatia jotain tekemistä. Voi mummelia <3

Näin paljon oli vielä lunta metsäpolulla!

Huomenna me matkataan Tornioon ja perjantaina palataan Ouluun kera Lisbetin ja Ilonan pikkusiskon, apua, jäännää!!!! :)

- Hansku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti