lauantai 26. huhtikuuta 2014

Wilma 9 viikkoa

Tänään ollaan aamulla käyty koirien kanssa pitkä metsälenkki (Wilma tietenki lenkkeili paljon sylissä ;) ). Pitempi ko piti, koska eksyin sinne metikköön, hups. Piti ihan ottaa nokia kartat-palvelu käyttöön, jotta osasin suunnistaa oikeaan suuntaan. Mitä tästä opin? No sen, että en poikkea liikaa polulta :D

 Hyvin nämä maastoutuu tuonne!

 Kaukana menee Lisbet, sitten Ilona ja viimisenä Wilma :)

Metsässä juoksemisen jälkeen Wilma otti päivänokoset ja sitten suunnattiin retkelle kaupunkiin. Tarkotus oli mennä tutustumaan erilaisiin ääniin ja ihmisiin. Googlettelin ennen lähtöä koiraystävällisiä kahviloita ja muistinki samalla, että strada coffee:ssa olen joskus nähny koiran. Oli muuten tosi kiva paikka, mennään varmasti toistekki. Kahvilassa Wilma lähinnä istu ja katteli sylissä ja lopulta nukahti. Ihanan lepposa kaveri! Sitten suunnattiin Stockmannille ja Wilma sai jalotella. Se olis halunnu syödä luut suoraa pussista. Pitihän minun sitten sille pieni vinkukana ostaa sekä niitä luita! Wilmalla on ihan huikea hajuaisti, se haistaa ihan hirveän kaukaa kaikenlaista. Kaduilla Wilma vähän jalotteli ja törmäsi Yorkshiren terrieriin. Tämä terrieri oli vähän yli-innokas ja sillä oli päällä pinkki paita ja pinkit kengät... Wilman mielestä tämä ei ollu yhtään kiva tyyppi ja sille piti vähän haukkua. Onneksi ensviikolla päästään tutustumaan muihin rotuihin. Wilmasta kaikki muut paitsi borderterrierit on vähän jänniä, ko muun näkösiä ei hirveästi olla vielä tavattu. Pitäis löytää täältä lähettyviltä pentukavereita leikkimään :)


 Kahvilla

shoppailemassa

Nyt pieni vetelee tirsoja ja tuhisee oikein kunnolla. Tapahtumarikas päivä takana :)

Olen vähän jo naksutellu perusjuttuja Wilmalle ja aika hauskasti se osaa tarjota jo istumista, maahan menoa ja matalan laatikon päälle kiipeämistä! Nopeasti se on hoksannu nuo jutut, koska oon ottanu vain muutaman kerran ja jokainen temppuiluhetki kestää vain pari minuuttia kerrallaan. Olen myös ottanu näitä juttuja aina ku se on ollu kaikkein energisimpänä ja vire on pysyny tuon pienen hetken kyllä hyvin. Pyrin lopettamaan touhuamisen jo paljon ennen väsähtämistä. Lisäksi ollaan käyty pihalla harjottelemassa leikkimistä. Hyvin se taistelee semmosesta vinkuvasta karvalelusta. Nämä leikkihetketki kestää ihan vähän aikaa ja lopetan silloin ko Wilma on vielä ihan villinä, jotta jää kiva fiilis leikistä :) Kotona meillä on tietty pari lelua, joilla se saa sitten leikkiä omatoimisestiki, mutta tämä vinkuva karvalelu on vain spesiaalitilanteita varten ja muun ajan odottaa kaapissa, jotta se lelu ois kaikkein huipuin, eikä siihen ainakaan kyllästyis! :)

Ainiin, meidän naapurin pappa sanoi mulle, että sinun koirat on kyllä hyvällä tavalla rumia. Hahaha, tämä oli varmasti kohteliaisuus, mutta nauratti kyllä kovasti sanavalinta :D. 

- Hansku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti